Manic Panic Professional Color Love Power

Gélová farba na vlasy Manic Panic je určená na tónovanie vlasov a vytvorenie účesov podľa najnovších trendov. Vďaka dostupnosti 12 odtieňov je možná jedinečná kolorizácia.

14,95 € / ks

nie je skladom
Gélová konzistencia farby Manic Panic dáva možnosť pre jednoduchú aplikáciu farby na vlasy. Vydrží až 40 umytí, teda má skutočne dlhotrvajúci efekt. Farbu je možné nanášať každú zvlášť alebo vytvárať rôzne farebné kombinácie podľa nových trendov.

Varianty:
Manic Panic Professional Color Blue Bayou - tyrkysová
Manic Panic Professional Color Celestine Blue - tmavomodrá
Manic Panic Professional Color Blue Velvet - modrá
Manic Panic Professional Color Love Power - fialovomodrá
Manic Panic Professional Color Violet Velvet - fialová
Manic Panic Professional Color Serpentine - zelená
Manic Panic Professional Color Pussycat Pink - ružová
Manic Panic Professional Color Divine Wine - vínová
Manic Panic Professional Color Grey Screen- sivá
Manic Panic Professional Color Solar Yellow - žltá
Manic Panic Professional Color Red Velvet - červená
Manic Panic Professional Color Pastel-izer – pastelizér/tónovač

Použitie: Farbu vytlačte do misky a na odfarbené vlasy nanášajte štetcom na farbenie. Nepoužívajte oxidačnú emulziu! Pred aplikáciou farbou vlasy umyte šampónom bez použitia kondicionéra a iných stylingových prípravkov. Osušte vlasy uterákom a na vlhké vlasy nanášajte farbu Manic Panic. Pre intenzívnejší odtieň nanášajte farbu na suché vlasy. Pre optimálnu farbu použite teplo, pričom 5 minút pred oplachovaním vlasov je potrebné ochladenie vlasov. Pri aplikácií používajte ochranné rukavice. Nechajte pôsobiť 20-30 minút v závislosti od požadovaného odtieňa a samozrejme od typu vlasov a ich pórovitosti. Opláchnite chladnou vodou bez použitia šampóna. Pre lepšie výsledky naneste pastelizér Manic Panic, nechajte pôsobiť 15-30 minút a opäť opláchnite chladnou vodou opäť bez použitia šampónu. Následne vlasy vysušte a tvarujte. Pre lepšie výsledky Pastelizéra je možné po jeho aplikácií na vlasy podobne ako pri farbe použiť teplo a vlasy 5 minút pred opláchnutím ochladiť.

Manic Panic® Pro Pastel-izer® má mierne kyslú formu, ktorá uzatvára vlasové vlákno a udržiava v ňom farbu, pričom na vlasoch ponecháva hladký, zvlhčený a lesklý povrch. Použite Pro Pastel-izer® na nasledujúce účely:
- Intenzívny lesk vlasov
- Kondicionovanie
- Hydratačná liečba

Môžno ho používať aj samostatne na obnovenie lesku vlasov a kondicionovanie resp. výživu vlasov. Odporúča sa opakovať každých 4 až 6 týždňov.

Upozornenie: Pred aplikáciou farby Manic Panic vykonajte test citlivosti pokožky na malom mieste a zároveň test na odtieň vlasov aby nedošlo k alergickým reakciám prípadne k nežiaducim tónom.
Farba je určená výhradne na profesionálne použitie resp. na použitie po konzultácií s kaderníkom/čkou o type a kvalite vlasov.
viac
Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.

Detailné parametre produktu

  • Druh línie Manic Panic color
  • Druh odtieňa fialovomodrá
  • Typ vlasov všetky typy vlasov

V našej ponuke nájdete